RUSI SE OGLASILI O STANJU NA FRONTU: Napredujemo u Donjecku - Gubici Ukrajine veliki

Tanjug

14. 04. 2024. u 16:10

RUSKE oružane snage zauzele su povoljnije položaje u Donjecku gde su Oružane snage Ukrajine izgubile oko 470 vojnika, saopštilo je danas rusko ministarstvo odbrane.

РУСИ СЕ ОГЛАСИЛИ О СТАЊУ НА ФРОНТУ: Напредујемо у Доњецку - Губици Украјине велики

Foto: Ministarstvo odbrane Ruske Federacije

Ministarstvo navodi da su ruske snage porazile ukrajinsku vojsku u oblasti sela Rabotino u Zaporoškoj oblasti i ubile 55 ukrajinskih vojnika u pravcu Hersona.

"Na Hersonskom pravcu jedinice Dnjeparske grupe uništile su ljudstvo i opremu 65. mehanizovane brigade Oružanih snaga Ukrajine", navelo je ministarstvo, preneo je TASS.

Ministarstvo ističe i da su ruske snage napredovale u pravcu Kupjanska u Harkovskoj oblasti i ubile 30 pripadnika Oružanih snaga Ukrajine.

BONUS VIDEO:

VUČIĆ DONEO ODLUKU: Dodeljena vojna zastava Kobrama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!