TAKER OTKRIO ŠTA TRAŽI PUTIN OD ZAPADA: Karlson smatra da SAD treba da napuste Alijansu

Novosti online

15. 04. 2024. u 23:55 >> 07:09

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin želi mirno rešenje, ali ne zato što je Rusija pred kolapsom, kako tvrde lažljivi zapadni mediji, već zato što želi da okonča sukob u kome ginu ljudi, rekao je američki novinar Taker Karlson u podkastu Leksa Fridmana.

ТАКЕР ОТКРИО ШТА ТРАЖИ ПУТИН ОД ЗАПАДА: Карлсон сматра да САД треба да напусте Алијансу

Foto printskrin Taker Karlson netvork

Podsećajući na intervju sa ruskim liderom, Karlson je primetio da se Putin uzdržavao od oštrih reči o NATO-u i Džou Bajdenu.

- Ljudi umiru. To je tužno u svakom pogledu. I ako to možete da izbegnete, trebalo bi da to uradite. Voleo bih da vidim nagodbu u kojoj... Čujte, ono što Rusija želi i na šta verovatno, po mom mišljenju, ima pravo, jeste da na njenim granicama nema NATO projektila - istakao je Taker Karlson.

Dodaje i da ne razume zašto je NATO potreban.

- Ne mislim da je NATO bio dobar za SAD. Verujem da je to zadiranje u naš suverenitet. Da sam predsednik Sjedinjenih Država, odmah bih se povukao iz NATO-a zato što verujem da to nije dobro za Sjedinjene Države - rekao je novinar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar