KAO U CRTANOM FILMU: Mladiću upali ključevi u kontejner, na kraju i on sam završio u njemu - Vatrogasci imali pune ruke posla (FOTO)

Novosti online

30. 04. 2024. u 16:30

BIZARNI splet okolnosti doveo je do toga da vatrogasci spasavaju mladića iz kontejnera. Kao u crtanom filmu njemu su tokom bacanja đubreta upali ključevi u kontejner, da bi nedugo zatim i on sam završio u njemu.

КАО У ЦРТАНОМ ФИЛМУ: Младићу упали кључеви у контејнер, на крају и он сам завршио у њему - Ватрогасци имали пуне руке посла (ФОТО)

Foto Ž. Knežević

Čovek je bacao plastični otpad u kontejner obeležen za to u češkom Kromježižu i pritom je ubacio ključeve u podzemni kontejner. Pokušavao je da ih dohvati uporno te je na kraju i sam upao unutra, ostajući među gomilom plastičnih flaša unutar.

U spasavanju je učestvovala i vatrogasna jedinica iz češkog grada.

- Po dolasku su otkrili da je muškarac bacio ključeve u kontejner predviđen za bacanje plastike - objasnila je portparolka vatrogasne službe Lucie Javorikova.

Kada je konačno došao do ključeva, shvatio je da je u bezizlaznoj situaciji.

- Srećom, ništa mu se nije dogodilo. Ali nakon što je pronašao ključeve, saznao je da ne može sam da izađe bez pomoći - rekla je portparolka.

Izvlačili ga merdevinama

Na sreću, prošla je žena koja nije bila ravnodušna prema sudbini "zatvorenika kontejnera" i alarmirala je vatrogasce. Jedan od njih je doslovno zaronio do čoveka u kontejneru.

- Potom mu je pomogao da se popne pomoću merdevina za spasavanje - dodala je Javoržikova na kraju.

(Blic)

BONUS VIDEO: ANKETA: Gde idete za prvi maj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima