POPILA KAFU SA JETRVOM, PA SA DECOM OTIŠLA U SMRT: "Ništa nije slutilo na tragediju"

Novosti online

05. 05. 2024. u 17:59

ALMA A. (39) koja se, kako se sumnja, u Skadru bacila sa troje male dece u hladnu Bojanu, par sati pre samoubistva pila je kafu sa jetrvom.

ПОПИЛА КАФУ СА ЈЕТРВОМ, ПА СА ДЕЦОМ ОТИШЛА У СМРТ: Ништа није слутило на трагедију

foto: Fejsbuk

Alma za koju se veruje da je sa decom bila žrtva porodičnog nasilja, nestala je 2. maja sa dve ćerke stare 9 i 6 godina i sinom koji ima samo četiri godine.

Dan kasnije njen suprug Ergis je prijavio njihov nestanak.

Foto: Fejsbuk

Albanski mediji pišu da je Alma poslednji put viđena u kafiću, gde se našla sa jetrvom. Navodno je jetrva izjavila da ništa nije slutilo na tragediju i da nije ni sumnjala da će Alma da se ubije sa decom.

Podsetimo, sinoć je iz reke Bojane izvučeno telo njene najstarije ćerke. Devojčica, koju je pronašao jedan ribar, navodno je imala modrice po licu. Za telom Alme i drugo dvoje dece se još traga.

Policija je juče uhapsila Ergisa, a potom su izdali i saopštenje.

Foto: Fejsbuk

- Građanin E. A. (31) je dana 03.05.2024. godine prijavio da je dan ranije, 2. maja da su njegova supruga, A.A. (39) i njihovo 3 maloletne dece (9, 8 i 3 godine) nestali. Formirana je posebna istražna grupa da istraži razloge napuštanja stana. Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04.05.2024. godine, E. A. koji je ranije osuđivan za gajenje opojnog bilja, uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva - saopšteno je iz policije.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije