PRONAĐENO TELO I DEČAKA KOJI SE UTOPIO U BOJANI SA MAJKOM I SESTRAMA: Skadar zavijen u crno, policija i dalje traga za Almom

Novosti online

07. 05. 2024. u 11:53

TELO četvorogodišnjeg dečaka koji se utopio u Bojani sa majkom i sestrama pronađeno je u utorak, nakon tri dana potrage!

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО И ДЕЧАКА КОЈИ СЕ УТОПИО У БОЈАНИ СА МАЈКОМ И СЕСТРАМА: Скадар завијен у црно, полиција и даље трага за Алмом

Foto: Fejsbuk

Policija je pronašla telo dečaka u Bojani kod sela Oblike i to nekoliko kilometara dalje od mesta na kome je dan ranije pronađeno telo njegove osmogodišnje sestre. Potraga za telom majke se nastavlja.

Vest je potvrdila i gradonačelnica Skadra Majlinda Angoni.

- Želim da se zahvalim svima koji učestvuju u akciji i pomažu da se žrtve pronađu u najkraćem mogućem roku. Želim da se zahvalim i meštanima sela koji su se dobrovoljno javili da pomognu. Upravo smo dobili vest da je i treće dete pronađeno i nadamo se da ćemo uskoro pronaći i poslednju žrtvu tragedije. Ostaćemo ovde dok ne nađemo i majku dece - rekla je Angoni.

Alma Arazi, podsetimo, skočila je u četvrtak uveče sa troje dece u Bojanu sa starog mosta u Skadru. Ribar je u subotu uveče slučajno pronašao telo devetogodišnje Ergeze, dok je telo osmogodišnje Grejsi izvučeno iz Bojane u ponedeljak.

Erdžis Arazi, suprug i otac dece, uhapšen je u nedelju zbog sumnje da izazvao samoubistvo svoje porodice.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)