"NIKO NAS NIJE ZVAO NA SAHRANU DECE" Sestra otkrila jezive detalje - Alma nije imala hleba da jede, muž ručao sa svojom devojkom

Novosti online

07. 05. 2024. u 15:06

SESTRA Alme Arazi, čije je telo pronađeno u reci Bojani nakon što je skočila sa troje dece, progovorila je o problemima sa kojima se njena sestra u poslednje vreme suočavala, takođe zbog svog supruga Erdžisa Arazija.

НИКО НАС НИЈЕ ЗВАО НА САХРАНУ ДЕЦЕ Сестра открила језиве детаље - Алма није имала хлеба да једе, муж ручао са својом девојком

Foto: Fejsbuk Printskrin

Prema njenim rečima, Almi je bilo teško da se suoči sa neverstvom svog supruga, a u isto vreme je imala finansijke probleme, jer Erdžis, kaže, nije donosio novac kući, već ga je trošio sa osamnaestogodišnjom devojkom.

-  Nije imala da nahrani svoju decu. Erdžis je ručao i večerao sa svojom devojkom, dok moja sestra nije mogla da priušti da kupi hranu za decu. U poslednje vreme nedostajalo je svega, čak i hleba za moju sestru i njenu decu, rekla je ona u intervjuu za albanske medije. 

Sestra opisuje Almu kao savršenu ženu i majku za primer.

- Svašta izmišljaju o mojoj sestri, bila je divna žena, bila je savršena žena, vodila je decu u školu - kaže ona.

foto: Fejsbuk

Genta, sestra Alme koja je sa dve ćerke i sinčićem skočila u Bojanu, potvrdila je za albanske medije da nije bila na sahrani sestričine.

Ona kaže da nisu bili prisutni na sahrani Almine ćerke, jer nemaju kontakt sa Erdžisovom porodicom, dok ona kaže da će se Almino telo sahraniti u Draču.

- Nismo bili na sahrani, molim vas da moju sestru sahranite u Draču - rekla je ona.

Podsetimo, Alma Arazi skočila je u četvrtak uveče sa troje dece u Bojanu sa starog mosta u Skadru. Tela Alme i njenog četvorogodišnjeg sina Ardita pronađena su u utorak. Ribar je u subotu uveče slučajno pronašao telo devetogodišnje Ergeze, dok je osmogodišnja Grejsi izvučena iz Bojane u ponedeljak.

Foto: Fejsbuk

Erdžis Arazi, suprug i otac dece, uhapšen je u nedelju zbog sumnje da izazvao samoubistvo svoje porodice i određen mu je pritvor.

Kako smo ranije pisali, na dan tragedije, sestra Genta je policiji rekla da je Alma popila kafu sa snajom, a kada su izašli iz lokala, videla je svog muža u kolima sa njegovom devojkom.

Nakon toga je otišla i bacila se u reku Bojanu sa troje dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)