SMRTONOSNE TEMPERATURE U SAD: U nekim mestima i do 50 stepeni, a opasnost tek sledi!

Novosti online

01. 08. 2020. u 13:38

U SAD je ovog vikenda na snazi upozorenje zbog opasnog vrelog talasa, posebno u jugozapadnim područjima gde se očekuje temperatura i do 50 stepeni Celzijusovih, saopštila je Nacionalna meteorološka služba.

СМРТОНОСНЕ ТЕМПЕРАТУРЕ У САД: У неким местима и до 50 степени, а опасност тек следи!

Foto: Printsceen Tviter

Posebno teška situacija očekuje se na jugu Kalifornije.

Temperatura od 49 stepeni Celzijusa očekuje se u delovima Jute, Arizone, Nevade, uključujući Las Vegas.

Nacionalna meteorološka služba apelovala je da stanovništvo preduzme mere predostrožnosti i da što je moguće više smanji boravak na otvorenom.

Temperatura od 46 stepeni izmerena je u Feniksu u Arizoni, a rekord je probijen u još četiri grada u Kaliforniji.

- Veoma retke, opasne i smrtonosne temperature očekuju se u velikim područjima Arizone do ponedeljka - saopštila je Nacionalna meteorološka služba.

(Kliks.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)