U SAD UHAPŠEN BEGUNAC: Skrivao se - 46 godina!

Beta

06. 08. 2020. u 23:33

FEDERALNi istražni biro (FBI) će vas pronaći, bez obzira koliko vremena je za to potrebno i bez obzira gde ćete pobeći.

У САД УХАПШЕН БЕГУНАЦ: Скривао се - 46 година!

Foto Depositphotos

Ovo je poruka je u SAD pošto je jedan begunac uhvaćen posle 46 godina sakrivanja.

Dok je Ričarda Niksona tresla afera Votergejta, a Pol Njuman i Stiv Mekvin snimili film "Pakleni toranj" 1974. godine, Luis Arkuleta je pobegao iz zatvora u državi Kolorado.

Begunca, koji sada ima 77 godina, u sredu je uhapsila federalna policija (FBI) u državi Nju Meksiko, gde živi 40 godina pod lažnim imenom, kao Ramon Montoja.

"To hapšenje treba da pošalje jak signal svim nasilnim kriminalncima: FBI će vas naći, bez obzira koliko će za to vremena biti potrebno i bez obzira gde bežite, i odvešće vas pred lice pravde", rekao je predstavnik FBI-a u Denveru Majkl Šnajder.

Arkuleta je prebačen 1973. godine u zatvor jer je pucao i ranio policajca u Denveru, glavnom gradu Kolorada. On je zatvoru čekao suđenje.

"Vreme koje prolazi ne opravdava niti briše zločine", saopštila je policija u Denveru koja nije navela detalje kako je FBI došao do Arkulete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima