SVI SE SMEJU BAJDENU ZBOG OVOG SNIMKA: Pogledajte kome je mahao pri izlasku iz aviona (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 09. 2020. u 17:39

NA društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako demokratski kandidat za predsedničke izbore u SAD Džo Bajden izlazi iz aviona i maše nekome, samo što preko puta njega - nema nikoga.

СВИ СЕ СМЕЈУ БАЈДЕНУ ЗБОГ ОВОГ СНИМКА: Погледајте коме је махао при изласку из авиона (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter/@RealJamesWoods

Bajden je postao predmet podsmeha na društvenim mrežama zbog ovog snimka.

Naime, na njemu se vidi kako Bajden izlazi iz aviona, upire prstom u nekoga, maše i smeje se. Međutim, kako tvrde korisnici na Tviteru, problem je što preko puta njega nije bilo nikoga od simpatizera i poštovalaca, osim njegovog obezbeđenja.

- Stari Hilarin trik. Pokazuje, maše, smeje se. Tamo nema nikoga. Totalna politička glupost - napisao je korisnik koji je podelio video.

Usledila je lavina urnebesnih odgovora korisnika.

Međutim, bilo je i onih koji su pokušali da otkriju kome je Bajden mahao, pa su toliko zumirali i videli grupu vatrogasaca koja je stajala na drugom kraju piste.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!