MALI HEROJ: Trogodišnji sin spasao majku od nasilnog oca koji ju je tukao, grizao i šutirao

Tanjug

28. 09. 2020. u 17:15

TROGODIŠNjI sin je izašao je iz stana, pokucao komšijama i ispričao kako njegov otac, koji se vratio kući pijan, tuče majku, piše dnevni list “Monca Tudej”.

МАЛИ ХЕРОЈ: Трогодишњи син спасао мајку од насилног оца који ју је тукао, гризао и шутирао

FOTO: Depositphotos

Komšije su pozvale policiju, i u roku od nekoliko minuta intervenisali su karabinjeri koji su zatekli pijanog muža koji je nogama, pesnicama i ugrizima povređivao svoju suprugu.

Otac, koji je prema podacima policije i pre ovoga slučaja imao zabeležene prestupe, uhvaćen je “in flagranti” i poslan je u zatvor.

Majka trogodišnjeg dečaka, završila je u hitnoj pomoći a policiji je izjavila da ovo nije prvi slučaj maltretiranja u porodici.

AP Photo

Prema italijanskom zakonu, osoba koja maltretira članove porodice rizikuje kaznu zatvora od tri do sedam godina, a kazna se udvostruči ako je akt nasilja bio izveden u prisustvu maloletnih lica.

Ako član porodice maltretira maloletno lice (dete), zakon predviđa veću kaznu, od četiri do devet godina zatvora, a ako je posledica agresije ranjavanje maloletne osobe, predviđena kazna je od sedam do jedanaest godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)