KIM ŠALJE POZDRAVE AMERIČKOM PREDSEDNIKU: Severnokorejski lider poželeo brz oporavak Melaniji i Donaldu Trampu

Tanjug

03. 10. 2020. u 07:41

SEVERNOKOREJSKI predsednik Kim Džong Un poželeo je američkom predsedniku Donaldu Trampu i njegovoj supruzi Melaniji brz oporavak od kovid-19, javlja Asošiejted pres.

КИМ ШАЉЕ ПОЗДРАВЕ АМЕРИЧКОМ ПРЕДСЕДНИКУ: Севернокорејски лидер пожелео брз опоравак Меланији и Доналду Трампу

Foto AP

Kim se iskreno nada da će se Donald i Melanija Tramp oporaviti što je brže moguće i šalje im pozdrave, prenela je korejska novinska agencija KCNA.

Tramp je u petak saopštio da su on i njegova supruga pozitivni na korona virus. Lideri širom sveta su im poželeli brz oporavak.

Kim i Tramp su svojevremeno razmenili uvrede i pretnje potpunim uništenjem, nakon što je Severna Koreja 2017. godine sprovela niz testiranja oružja koji su imali za cilj sticanje sposobnosti za pokretanje nukleranog napada na SAD.

Međutim, severnokorejski i američki lider prestali su s takvom retorikom nakon što je Kim stupio u kontakt s Trampom 2018. godine, radi razgovora o budućnosti njihovog naprednog nuklearnog arsenala.

Nakon toga dvojica lidera sastala su se tri puta, ali su njihovi susreti malo napredovali otkako se njihov drugi sastanak u Vijetnamu završio bez postizanja dogovora posle spora oko sankcija koje je SAD uvela Severnoj Koreji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)