TRAMP JURIŠA KA POBEDI: Predizborni skup na Floridi u ponedeljak

Novosti online

10. 10. 2020. u 12:24

AMERIČKI predsednik Donald Tramp održaće u ponedeljak na Floridi svoj prvi izborni skup nakon što je bio pozitivan na korona virus prošle nedelje, objavio je u petak njegov izborni štab.

ТРАМП ЈУРИША КА ПОБЕДИ: Предизборни скуп на Флориди у понедељак

Foto AP

Skup u gradu Sanfordu će se održati 12 dana nakon što je objavljeno da je pozitivan na koronavirus.

Tramp je tokom izolacije, dok se lečio, u više navrata izražavao nestrpljivost da nastavi predsedničku kampanju na terenu, a njegov je doktor objavio da od subote može "bez rizika" da nastavi sa svojim aktivnostima u javnosti.

Predsednički izbori u SAD bi trebalo da se održe 3. novembra. Tramp je 2. oktobra objavio da ima koronavirus i tri noći je proveo u vojnoj bolnici.

(HINA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo