TRAMP UKAZAO NA OPASNOST EKSTREMNE LEVICE: Pretvorili bi zemlju u izbeglički kamp

Novosti online

18. 10. 2020. u 15:46

NA političkm skupovima u državama Mičigen i Viskonsin, predsednik Donald Tramp je optužio radikalnu levicu, odnosno demokrate, da pokušavaju da unište američki način života.

ТРАМП УКАЗАО НА ОПАСНОСТ ЕКСТРЕМНЕ ЛЕВИЦЕ: Претворили би земљу у избеглички камп

Foto Tanuug-AP

Kako podseća AP, ove države imale su presudnu ulogu u Trampovoj pobedi na izborima održanim 2016. godine.

Tramp je na svojim skupovima otpužio demokrate, koje naziva radikalnom levicom, da žele da izbrišu američku istoriju i vrednosti.

Američki predsednik je rekao da bi pobeda njegovog rivala Džoa Bajdena dovela do "najveće depresije u istoriji zemlje" i pretvorila Mičigen u "izbeglički kamp".

- Demokratska stranka koju ste nekada poznavali, više ne postoji - istakao je Tramp.

On je rekao da je Bajden doveo građane u opasnost.

Govoreći o krizi izazvanoj pandemijom korona virusa, predsednik je upozorio da bi Bajden produžio njeno trajanje, zatvorio zemlju i odložio upotrebu vakcine, iako zdravstveni eksperti ističu da bi epidemiološka situacija u zemlji bila daleko bolja da je Trampova administracija reagovala brže i odlučnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024