MRAČNA TAJNA PORODICE BAJDEN! Tramp: Odakle ti pare?!

Novosti online

23. 10. 2020. u 05:34

U DRUGOJ, ujedno i poslednjoj predsedničkoj debati, predsednik SAD, Donald Tramp, i kandidat Demokratske stranke za tu funkciju, Džo Bajden, suočili su se na renomiranom univerzitetu Belmont u Nešvilu.

МРАЧНА ТАЈНА ПОРОДИЦЕ БАЈДЕН! Трамп: Одакле ти паре?!

Foto: Printskrin/Fox news

U trenutku kada je moderator započeo temu "Mešanje Rusije, Kine i Irana u američke izbore" atmosfera u sali se zahuktala, a debata je postala izuzetno napeta.

Bajden je na optužbe o umešanosti sina Hantera u poslove u Ukrajini, odgovorio da je sve potpuno čisto, ali da je Tramp pokušao da potkupi ukrajinske zvaničnike da o njemu kažu nešto loše.

Tramp je uzvratio optužbom da su članovi Bajdenove porodice "usisivač za novac".

U jednom trenutku debate, Bajden se okrenuo ka kameri i pričao da su važniji oni, američke porodice, nego porodice kandidata.

- Eto, napadate moju porodicu. Zašto ne pričate o američkim porodicama?! - rekao je Bajden.

Tramp je odgovorio da je to potez klasičnog političara, koji pokušava da se dodvori narodu.

- To je odgovor klasičnog političara. Ne skrećite sa teme. Odakle vam toliko bogatstvo?! Ja udaram pravo u glavu, nisam klasičan političar, zato sam pobedio prvi put, pobediću i drugi put - zaključio je Tramp.

- Bajden, ti i tvoja porodica ste dobili 3,5 miliona dolara od Rusije. Prijatelji ste sa bivšim gradonačelnikom Moskve i njegovom suprugom - rekao je Tramp.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina