BAJDENOV SIN LAŽE! U FBI stižu dokazi o korupciji, jedan čovek zna sve (VIDEO)

Novosti online

24. 10. 2020. u 11:33

AMERIČKI Federalni istražni biro (FBI) je zatražio od poslovnog saradnika Hantera Bidena, Tonija Bobilinskog, da u petak prisustvuje intervjuu - dan nakon što je izneo optužbe protiv Džoa Bajdena.

БАЈДЕНОВ СИН ЛАЖЕ! У ФБИ стижу докази о корупцији, један човек зна све (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Patrick Semansky

Bobilinski tvrdi da poseduje mejlove i SMS poruke koje pokazuje da Bajden mlađi nije govorio istinu.

On ima tri telefona za koja je rekao da će ih predati i za koje kaže da pokazuju 'korupciju' porodice Bajden.

FBI je rekao da neće komentarisati „u skladu sa našom uobičajenom praksom da se niti potvrđuje niti negira postojanje istrage“.

Sastanak, čak i ako se o tome malo govori, mogao bi stvoriti utisak istrage o Trampovom suparniku na predsedničkim izborima - dok predsednik prelazi zemlju i optužuje Bajdena i njegovog sina za „korupciju“.

To se događa nakon što je Tramp tražio od državnog tužioca Bila Bara da „uradi nešto“ u vezi sa e-porukama na laptopu Hantera Bajdena, a izveštava se i da je razgovarao o otpuštanju direktora FBI-a Chrisa Vraia, za koga je oboje frustrirano što nisu isporučili oktobarsko „iznenađenje“ paralelno ponovno otvaranje istraje slično onoj o mejlovima Hilari Klinton.

Bobulinski je razgovarao sa novinarima u hotelu Meriot u centru Nešvila tri sata pre početka konačne predsedničke debate - i rekao da će predati tri mobilna telefona FBI-u i sastati se sa republikanskim senatorima o svojim bivšim poslovnim dogovorima.

Rekao je da je ljut na Hantera nakon što je želeo da iskoristi sredstva za potencijalni ugovor sa kineskom energetskom kompanijom koja je bila njegova „Hunterova lična kasica kasica“.

- Pružiću FBI uređaje koji sadrže dokaze koji potkrepljuju ono što sam rekao, tako da trenutno neću postavljati pitanja - rekao je novinarima koji čine putujući novinarski fond predsednika Donalda Trampa.

- Čuo sam Džoa Bajdena kako kaže da nikad nije razgovarao o poslu s Hanterom - to je lažno. O tome imam saznanja iz prve ruke, jer sam se direktno bavio porodicom Bajden, uključujući i Džoa Bajdena - rekao je Bobulinski.

- Prošle nedelje mi je rekao neko ko je takođe bio umešan u ovo pitanje da će, ako budem izašao u javnost sa tim informacijama, sahraniti sve nas, čoveče - uključujući Bidenove. Ne želim nikoga da sahranim - rekao je.

Opisao je ono za šta je rekao da je bio sastanak sa Džoom Bajdenom 2. maja 2017. godine kako bi se razgovaralo o poslovnom poduhvatu koji uključuje Kinu i koji bi investirao u infrastrukturu, nekretnine i tehnologiju u SAD.

- Na mom otprilike jednosatnom sastanku sa Džoom te noći razgovarali smo o Bajdenovoj istoriji, Bajdenovim porodičnim poslovnim planovima sa Kinezima s kojima je on bio upoznat barem na visokom nivou - rekao je on.

(Dejli mejl)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)