TRAGIČNO OTKRIĆE UZDRMALO NACIJU: Pronađeno 59 tela, među kojima i tinejdžeri

Tanjug

29. 10. 2020. u 09:25

OSTACI 59 tela otkriveni su u tajno iskopanim jamama u državi Gvanahuato u centralnom Meksiku koji beleži visoku stopu ubistava usled rata narko-bandi.

ТРАГИЧНО ОТКРИЋЕ УЗДРМАЛО НАЦИЈУ: Пронађено 59 тела, међу којима и тинејџери

EPA

Najmanje 10 tela su ženska, a većina je pripadala veoma mladim ljudima, čak i tinejdžerima, rekla je Karla Kvintana, direktorka meksičke Nacionalne istražne komisije.

Nadležni su alarmirali porodice nestalih osoba koje tragaju za rođacima, rekla je ona na konferenciji za novinare i dodala da će se nastaviti rad dok se ne utvrde sve okolnosti.

Iskopavanja su počela pre nedelju dana, prenose agencije.

Od januara do avgusta ove godine u Gvanahuatu se dogodilo 2.250 ubistava, što je 25 odsto više nego u istom periodu lane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo