PRE BOŽIĆA Rezultati oksfordske vakcine do kraja godine?

Tanjug

04. 11. 2020. u 12:38

VAKCINA protiv korona virusa koju razvija Univerzitet Oksford prolazi kroz finalnu fazu testiranja i rezultati bi mogli da budu prikazani javnosti pre Božića, 25. decembra, preneo je Rojters.

ПРЕ БОЖИЋА Резултати оксфордске вакцине до краја године?

Foto AP

Oksford razvija vakcinu u saradnji sa kompanijom Astra Zeneka, a rezultati finalnih testova će odrediti kada će vakcina biti u upotrebi za stanovništvo.

-Optimista sam po pitanju brzine prikazivanja rezultata i verujem da ćemo ih imati do kraja godine-rekao je Endrju Polard, šef oksfordskog tima koji pravi vakcinu.

Upitan da kaže da li će vakcina biti spremna do Božića, Polard je rekao: "Male su šanse, zaista."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!