TVITER PONOVO UDARA NA TRAMPA: Evo šta sada planiraju vođe poznate društvene mreže!

Tanjug

09. 11. 2020. u 00:31

AMERIČKI predsednik Donald Tramp će 20. januara, ako Džozef Bajden preuzme tu funkciju, izgubiti ''''poseban tretman'''' na društvenoj mreži Tviter.

ТВИТЕР ПОНОВО УДАРА НА ТРАМПА: Ево шта сада планирају вође познате друштвене мреже!

Foto: EPA

Američka kompanija je saopštila da će, nakon što mu istekne mandat na funkciji predsednika SAD, nalog Donalda Trampa biti tretiran po istim pravilima kao i bilo čiji nalog zbog toga što poseban tretman važi samo za aktuelne svetske lidere.

Tviter sve što nije u skladu sa njihovim pravilima briše, a to se ne odnosi na svetske zvaničnike, navodi britanska agencija.

Njihovi tvitovi, u slučaju kršenja pravila kompanije, ne brišu se, ali se sakriju i dobiju oznaku "u javnom interesu".

- Ovakva politika se odnosi na trenutne svetske lidere i kandidate za funkciju, ali ne i na građane, privatna lica, koji prestanu da budu na nekim funkcijama - rekao je portparol Tvitera.

Tviter je danas i u subotu znakom upozorenja obeležio veliki broj tvitova Donalda Trampa koji govore o izbornim prevarama, a i ranije su u slučaju Trampa morali da često koriste ovo upozorenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!