TRAMP SE PONOVO OGLASIO: Otkrio koliki je broj glasova dobio

Novosti online

12. 11. 2020. u 16:40

DONALD Tramp, američki predsednik, objavio je na Tviteru kako sada ima 73 miliona zakonitih glasova, što je dva miliona više nego pre nekoliko dana, kada je naveo da ima 71 milion.

ТРАМП СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: Открио колики је број гласова добио

Foto: EPA

Tramp je objavio kako raste broj njegovih glasova, uz ponovljeni tvit u kom navodi da je pobedio na izborima i da su zabeležene brojne nepravilnosti.

​Tramp je prethodno naveo i da se u Arizoni Bajdenova prednost smanjila sa 200.000 na 10.000 glasova, te da ukoliko bude moguća provera glasova i u toj državi, da bi i tamo mogao pobediti.

​Trampov pravni tim pokušava da dokaže kako je bilo brojnih nepravilnosti, naročito u državama koje su veoma značajne za ishod izbora, kao što su Pensilvanija, Džordžija, Arizona, Mičigen, Nevada... U većini tih država, Tramp je neposredno posle izbora vodio, a tokom izborne noći dogodio se preokret i Bajden je prešao u vođstvo.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku