HAOS U BELOJ KUĆI: Trampovo obezbeđenje desetkovano, više od 130 bezbednjaka u izolaciji

Tanjug

13. 11. 2020. u 18:30

VIŠE od 130 pripadnika Tajne službe koja čuva Donalda Trampa, Belu kuću i porodicu predsednika SAD se nalazi u izolaciji, jer su se inficirali korona virusom prilikom bliskog kontakta sa osobama koje su bile zaražena.

ХАОС У БЕЛОЈ КУЋИ: Трампово обезбеђење десетковано, више од 130 безбедњака у изолацији

Foto: Tanjug/AP

Od virusa je obolelo oko deset odsto Tajne službe, preneo je Dejli mejl pozivajući se za Vašington post, a veruje se da su se zarazili prilikom brojnih izbornih skupova tokom Trampove kampanje.

Na predizbornim mitinzima, agenti su stajali između Trampa i njegovih pristalica, koje su uglavnom bile bez zaštitne maske, pa se veruje da su i tako dobili Kovid-19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)