NERVOZA U BAJDENOVOM TIMU: Kako svaki dan prođe, postajemo zabrinutiji

Tanjug

13. 11. 2020. u 21:50

MEDIJSKI projektovanog predsednika SAD Džoa Bajdena će eksperti za nacionalnu bezbednost sledeće nedelje obavestiti o trenutnom stanju u državi, rekla je danas Džen Psaki, član Bajdenovog tranzicionog tima.

НЕРВОЗА У БАЈДЕНОВОМ ТИМУ: Како сваки дан прође, постајемо забринутији

Foto: AP Photo/Patrick Semansky

Ona je dodala da prazan hod koji je nastao zbog kašnjenja sa prenosom vlasti "može predstavljati bezbednosni rizik za Ameriku", preneo je Rojters.

Bajdenov tim pokušava da izdejstvuje preuzimanje vlasti, iako je Donald Tramp odbio da prizna da je izgubio na predsedničkim izborima 3. novembra.

Psaki je rekla da to što Bajden ne dobija obaveštajne podatke može da nanese štetu izabranom predsedniku kada bude počeo da obavlja funkciju.

- Prošlo je šest dana, ali kako svaki dan prođe, postajemo zabrinutiji, jer naša sigurnosna mreža i predsednik nemaju pristup podacima o našim angažovanjima širom sveta - dodala je Psaki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!