RUSKI SPECIJALCI UPALI U BUNKER PEDOFILA I SPASLI DETE (7): Dečak nestao pre više od 50 dana (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2020. u 11:33

POSLE 52 dana zatočeništva spašen je 7-godišnji dečak iz Rusije kojeg je pedofil oteo na putu kući iz škole.

РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ УПАЛИ У БУНКЕР ПЕДОФИЛА И СПАСЛИ ДЕТЕ (7): Дечак нестао пре више од 50 дана (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Policija je objavila dramatičan snimak spašavanja na kojem se vidi kako specijalci probijaju metalna vrata i upadaju u skrovište.

Muškarca su oborili na pod, a zatim su u prostoriji pored pronašli dečaka. Dečak je nestao 28. septembra, nakon čega je usledila velika potraga u koju su se uključili policija, vojska i dobrovoljci, ali bez uspeha. Skrovište je navodno otkrila neimenovana strana obaveštajna agencija koja je istraživala tzv. darknet, odnosno skrivena područja interneta koja koriste kriminalci.

- Sad se odmara. Nije tražio ništa, ali ne odvaja se od majke. Nije želio komunicirati ni s kim, samo s mamom i sa mnom - kazao je otac pa dodao da dečak ne želi razgovarati o tome, piše Dejli mejl.

Prema policijskim izvještajima, otmičar je 26-godišnji Dmitrij Kopilov koji je ranije oteo jednu devojku, ali je ona brzo pronađena. Istražiteljima je rekao da nije silovao dečaka jer je "čekao određeni uzrast". Inače, pre pronalaska dečaka mestom su kružile glasine da je porodica kriva za dečakov nestanak, ali to se pokazalo netačnim. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina