TRAMP UPOZORIO: Govoriću o masovnoj prevari birača!

Novosti online

25. 11. 2020. u 22:00

DONALD Tramp je izjavio da će govoriti pred Senatom države Pensilvanije o navodnoj masovnoj krađi glasova u toj saveznoj državi.

ТРАМП УПОЗОРИО: Говорићу о масовној превари бирача!

Foto: EPA

- Govoriću pred Senatom države Pensilvanije, na veoma važnom saslušanju koje je sada u toku. Pričaću o masovnoj prevari birača koja se dogodila na izborima 2020. godine - napisao je Tramp na Tviteru.

​Trampova kampanja zatražila je postupak "ubrzane žalbe" nakon odbacivanja tužbe u Pensilvaniji, kojom su zahtevali da se poništi više miliona glasova pristiglih poštom.

​Trampov advokat Rudi Đulijani i viša pravna savetnica Trampove kampanje Džene Elis tvrde da je sve "samo produžetak cenzure velike tehnologije, velikih medija i korumpiranih demokrata zbog činjenica koje američka javnost treba da zna".

Trampovi advokati takođe su izrazili razočaranje zbog nedostatka mogućnosti da "iznesu svoje dokaze" na ročištu.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku