ANI JE UMALO PRESELO VENČANJE: Mladoženjina majka napravila scenu, posle ovih reči je mlada izbacila napolje! (VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2020. u 23:58

ČESTO se, pola u šali, a pola u zbilji govori o netrpeljivosti između snaje i svekrve.

АНИ ЈЕ УМАЛО ПРЕСЕЛО ВЕНЧАЊЕ: Младожењина мајка направила сцену, после ових речи је млада избацила напоље! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

 To, naravno, ne mora da bude tako, ali ponekad jeste, a dokaz za to je snimak koji kruži društvenim mrežama!

Sara Regsdejl iz Kalifornije podelila je snimak sa venčanja svoje sestre Ane, a u videu je zabeležen skandalozan trenutak sukoba snaje i svekrve na venčanju!

- Moja sestra se venčala pre nekoliko godina. Njena svekrva je oduvek mrzela, ona je samo jedna od onih koje smatraju da im odvode sina - napisala je Sara.

Na snimku vidimo mladu koja razmenjuje zavete sa svojim suprugom, ali se iznenada u to ubacuje mladoženjina majka koja je prekinula ceremoniju! Ona je počela da viče na mladu i da se približava oltaru, kritikujući mladine zavete i tvrdeći da njen sin "nema mane".

- Ne možeš da kažeš da moj sin ima mane - poručila je svekrva. Posle toga joj je mlada odgovorila:

- Idite. Nećete da pokvarite moje venčanje. Svi imaju mane, zato ga i volim. Možete da idete, Džudi.

Stvari su se nakon toga dodatno zahuktale jer je svekrva odbijala da ode, pa je još započela i raspravu o tome ko je platio venčanicu, dok je mladoženja stajao šokiran!

- Ti upravo sada pokazuješ svoje mane, ne znaš da se ponašaš kao odrasla osoba - poručio je on svojoj majci.

Nakon objave ovog videa na društvenim mrežama, ljudi su bili šokirani scenom, ali srećom, izgleda da svekrva ipak nije uspela da se ispreči između njihove ljubavi. Ana i njen suprug i dalje su u braku i imaju bebu.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi