„ZABAVA POČINJE!” Ruski stručnjak tvrdi da Amerikanci ne mogu da se odbrane od ruskih hipersoničnih raketa

Novosti online

02. 12. 2020. u 11:59

RUSKA hipersonična raketa „Cirkon“ ozbiljno zbunjuje Pentagon i Kongres SAD, rekao je vojni stručnjak Aleksej Leonkov u programu „Solovjev uživo“.

„ЗАБАВА ПОЧИЊЕ!” Руски стручњак тврди да Американци не могу да се одбране од руских хиперсоничних ракета

Foto: Tviter MO Rusije

Stručnjak je rekao da je relevantni odbor američkog parlamenta održao nekoliko sastanaka sa admiralima o tome kako se zaštititi od nove hipersonične rakete Rusije.

Leonkov je primetio da su američki specijalci smatraju da za poraz jednog ,,Cirkona", po njihovom mišljenju, biće potrebno deset raketa presretača ,,SM-3 Blok II".

- Ali ,,Cirkon" neće leteti sam. Obično rakete ove vrste lete u jatu. U početku će na radarima izgledati kao jedna meta, ali kada se razvije u bojnoj formaciji, zabava počinje  - opisao je stručnjak mogući scenario.

Prema tome, prema njegovim rečima, nove rakete presretači neće omogućiti SAD da se odbrani od pretnje hipersoničnog ,,Cirkona".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu