RAZVOD BRAKA - NOVO AMERIČKO ORUŽJE: Predsednik Maduro otkrio detalje neverovatnog predloga Trampovog izaslanika

Novosti onlajn

05. 12. 2020. u 16:17

PREDSEDNIK Venecuele Nikolas Maduro rekao je na konferenciji za novinare uživo na Tviteru da je američki specijalni predstavnik za Venecuelu i Iran Eliot Abrams njegovoj supruzi Siliji Flores ponudio bezuslovnu podršku američke administracije u zamenu za razvod od Madura.

РАЗВОД БРАКА - НОВО АМЕРИЧКО ОРУЖЈЕ: Председник Мадуро открио детаље невероватног предлога Трамповог изасланика

Foto: AP

- Naš odnos sa Donaldom Trampom uvek je tekao kroz njegove izaslanike. Takođe smo bili u kontaktu sa Eliotom Abramsom preko njegovih izaslanika - započeo je, dodajući da je u jednoj situaciji američki diplomata Siliji predložio “da se ona razvede od njega“.

- Ako se razvedete od Madura, putovaćete u inostranstvo, a mi ćemo vam pružiti svu podršku, Silia - citirao je Maduro izaslanika, dodajući da ga je nakon toga Madurova supruga pogledala u oči, zagrlila i rekla: "Nikad!"

- Ovo nije televizijska sapunica. Ovo je istina - rekao je Maduro novinarima.

(Logično)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)