NAROD NEĆE BAJDENA: Veliki protest u Vašingtonu, ljudi hoće Trampa za predsednika (FOTO/VIDEO)

Novosti online

12. 12. 2020. u 20:58

PRISTALICE američkog predsednika Donalda Trampa okupile su se u Vašingtonu posle odluke Vrhovnog suda SAD da odbije tužbu Teksasa kojom se traži da se poništi navodna pobeda Džoa Bajdena na predsedničkim izborima. U isto vreme održava se i kontramiting.

НАРОД НЕЋЕ БАЈДЕНА: Велики протест у Вашингтону, људи хоће Трампа за председника (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: EPA

Do okupljanja je došlo mesec dana nakon pro-Trampovskih demonstracija na kojima je u glavnom gradu SAD učestvovalo najmanje 10.000 ljudi. Tog dana izbili su sukobi između Trampovih pristalica i ekstremnog pokreta „Crni životi su važni“ u blizini Bele kuće.

Donald Tramp kritikovao je odluku Vrhovnog suda da odbaci tužbu države Teksas, kojom se traži poništavanje rezultata izbora u četiri ključne države.

On je danas na Tviteru napisao da je na izborima pobedio sa velikom razlikom, ali samo kada je reč o legalnim glasovima.

- Pobedio sam na izborima sa velikom razlikom, ali zapamtite, jedino kada je reč o legalnim glasovima, a ne o lažnim glasačima i prevarama koje su se, nekim čudom, pojavile svuda! Kakva sramota! - napisao je Tramp.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)