NAJMOĆNIJI TRAMPOV POTEZ: Slavni voditelj nagovestio da predsednik SAD sprema „šamar dubokoj državi”! (VIDEO)

Novosti online

18. 12. 2020. u 14:57

VEĆ nekoliko nedelja određeni aktivisti, uzbunjivači i političari pokrenuli su kampanju nastojeći da ubede predsednika SAD Donalda Trampa da da pomilovanje osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, a sada se toj kampanji pridružio i voditelj Foks njuza Taker Karlson.

НАЈМОЋНИЈИ ТРАМПОВ ПОТЕЗ: Славни водитељ наговестио да председник САД спрема „шамар дубокој држави”! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

TV voditelj je u svojoj emisiji koja je emitovana u četvrtak tvrdio da se Asanž bavio redovnim novinarstvom, pružajući važne informacije čitaocima Vikiliksa.

- Šta god da mislite o Džulijanu Asanžu i onome šta je uradio, on je u stvari novinar. Uzeo je informacije i stavio ih na mesto gde ih javnost može pročitati - izjavio je Taker.

Voditelj tvrdi da američka vlada pokušava da Asanža zatvori zbog objavljivanja dokumenata koje nije ukrao, ​​iako američki tužioci pokušavaju da dokažu suprotno.

Taker je naglasilo da, uprkos tome što je Vikiliks otkrio masovno špijuniranje američkih građana od strane američke vlade, niko od ljudi koji su u to umešani nije „kažnjen “, za razliku od Asanža.

Na kraju govora, Taker (koga Tramp poštuje i prati njegove emisije) je rekao da američki predsednik „verovatno želi da da pomilovanje“ Asanžu. On je dodao i da postoje i „zlobni ljudi“, koji žele suprotno.

U nastavku emisije, Taker je intervjuisao Stelu Moris, Asanžovu verenicu koja se žestoko bori da osnivač Vikiliksa dobije pomilovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024