„NE BUDITE SLABE BUDALE!” Tramp poručio republikancima da ne odustanu od borbe!

Novosti online

19. 12. 2020. u 16:37

AMERIČKI predsednik Donald Tramp ponovo je danas izneo tvrdnju da novoizabrani predsednik Džo Bajden nije pobednik predsedničkih izbora 3. novembra.

„НЕ БУДИТЕ СЛАБЕ БУДАЛЕ!” Трамп поручио републиканцима да не одустану од борбе!

Foto AP

- On nije pobedio na izborima. Ubedljivo je izgubio u svih šest kolebljivih država. Potom su ubacili stotine hiljada glasova u svakoj od njih i uhvaćeni su - napisao je Tramp na Tviteru.

Dodao je da republikanski političari sada moraju da se bore za to da "njihova velika pobeda ne bude ukradena".

- Ne budite slabe budale - poručio je Tramp.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)