BRITANIJA I DALJE BLOKIRANA: Norveška će produžiti zabranu letova iz ove zemlje zbog novog soja virusa korona

Tanjug

28. 12. 2020. u 18:09

NORVEŠKA će produžiti zabranu letova iz Britanije do 30. decembra do 16.00 časova iz zabrinutosti zbog pojave nove varijante korona virusa, saopštilo je danas norveško Ministarstvo zdravlja.

БРИТАНИЈА И ДАЉЕ БЛОКИРАНА: Норвешка ће продужити забрану летова из ове земље због новог соја вируса корона

Foto: Tanjug/AP Photo

Ostaje mogućnost da se zabrana produži i posle Nove godine, navodi se u saopštenju ministarstva, preneo je Rojters.

Sledeći primer drugih evropskih država, Norveška je 21. decembra zabranila putovanja iz Britanije nakon vesti da se nova varijanta korona virusa koja se pojavila u toj zemlji brzo širi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku