TESTIRANO BELORUSKO ORUŽJE BUDUĆNOSTI: Rezultati su zapanjujući, Lukašenko može da likuje (VIDEO)

Novosti online

30. 12. 2020. u 21:58

PROTIVAVIONSKI-RAKETNI sistem „Osa“ dobio je novi nalet energije nakon modernizacije pod strogim rukovodstvom beloruskih majstora za oružje i uspešno je testirao borbenu paljbu raznevši metu u paramparčad.

ТЕСТИРАНО БЕЛОРУСКО ОРУЖЈЕ БУДУЋНОСТИ: Резултати су запањујући, Лукашенко може да ликује (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Poligon za vazduhoplovne i PVO snage postalo je mesto na kojem se testira borbeno vozilo 9A33-2B iz sastava protivavionsko-raketnog kompleksa „Osa“. Trenutno borbeno vozilo prolazi kroz ispitivanja.

Krajem decembra izvedena je paljba na mete koje simuliraju helikopter i simulator vazdušne mete.

Beloruska „Osa“ uspešno je pogodila sve mete. Sputnjik Belorusija objavio je video kako raketa razbija „helikopter“ u paramparčad.

Poboljšano vozilo ima visok nivo zaštite, poseduje opremu za obuku i simulaciju i prilagođeno je šasiji proizvodnje MAZ.

Planirano je da ovaj novitet osigura belorusku vojsku, a za sada prolazi kroz testiranja koja će trajati do aprila 2021. godine.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo