VEROVAO U VANZEMALJCE I LJUDE-GUŠTERE: FBI došao do paketa bombaša iz Nešvila - otkriveni novi detalji (VIDEO)

Tanjug

03. 01. 2021. u 22:16

FEDERALNA istraga o bombaškom napadu u Nešvilu, u američkom Tenesiju, obelodanila je dokaze koji upućuju na zaključak da je osumnjičeni bombaš verovao u postojanje vanzemaljaca i ljudi-guštera, saznaje Rojters iz izvora povezanih sa istragom.

ВЕРОВАО У ВАНЗЕМАЉЦЕ И ЉУДЕ-ГУШТЕРЕ: ФБИ дошао до пакета бомбаша из Нешвила - откривени нови детаљи (ВИДЕО)

Foto: FBA Memphis

Istražni organi nastoje da ustanove zbog čega se osumnjičeni Entoni Vorner (63), koji je izvršio samoubistvo detonirajući bombu, odlučio na ovakav akt terora u Nešvilu.

FBI je došao do paketa koje je Vorner uputio jednom čoveku, a u kojem je bilo pismo na devet stranica i dva USB.

U pismu se spominju različite teorije zavere, među kojima i tvrdnje da su vanzemaljci pokrenuli napad na Zemlju, kao i uverenje autora pisma da gmizavci i ljudi-gušteri kontrolišu planetu i da sprovode genetski inženjering i prepravke na ljudskoj DNK.

Pre eksplozije, iz kombija s bombom je emitovana poruka upozorenja građanima, pa je Vorner zahvaljujući tome bio jedina žrtva svog bombaškog napada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!