SILOVAN SIN BERNARA KUŠNERA: Afera koja je potresla Francusku, godinama trpeo zlostavljanje od strane očuha

G.Čvorović, od stalnog dopisnika, Pariz

05. 01. 2021. u 21:10

SINA Bernara Kušnera godinama je silovao očuh Olivije Diamel (70), saznalo se iz knjige "Familija grande" Kušnerove kćerke Kamij (45) koja izlazi u četvrtak u francuskim knjižarama.

СИЛОВАН СИН БЕРНАРА КУШНЕРА: Афера која је потресла Француску, годинама трпео злостављање од стране очуха

Foto: EPA

SINA Bernara Kušnera godinama je silovao očuh Olivije Diamel (70), saznalo se iz knjige "Familija grande" Kušnerove kćerke Kamij (45) koja izlazi u četvrtak u francuskim knjižarama. Kušner je ranije bio oženjen sa Evelin Pizije, sa kojom ima troje dece, pre nego što se kasnije oženio sa novinarkom Kristin Okrent, s kojim je kasnije dobio i sina Aleksandra rođenog 1986. godine. Afera se odnosi na decu iz prvog braka. Kamij Kušner optužuje svog očuha Diamela, inače poznatog francuskog politikologa, da je vršio incest nad njenim bratom blizancem.

- Imala sam 14 godina i dopustila sam da se to događa. Znala sam i ništa nisam rekla. Moja knjiga objašnjava do koje mere je mnogo ljudi bilo u toku – objasnila je autorka knjige, pravnica, koja na dvesta stranica potanko objašnjava šta se dešavalo u njihovom domu.

Diamel je podizao nju i njena dva brata. Kamij Kušner ističe da je sekusalno uznemiravanje trajalo više od dve i po godine i da joj se brat požalio u ono vreme, rekavši da će mu poverovati, ali da se na to neće obazirati, zašta se, kako je istakla, ispostavilo da je imao pravo. Naročito se, u najavi knjige, ističe da je majka ćutala, da bi zaštitila svog muža.

- Mislila sam na to da moja knjiga može da deluje opsceno, imajući u vidu poznatost moje porodice. A onda sam odlučila da baš zbog toga to treba da uradim – istakla je Kamij Kušner.

Javio se i njen otac, Bernar.

- Teška tajna koja se predugo nadvijala nad nama, na sreću je otkrivena. Divim se hrabrosti moje kćerke Kamij – izjavio je nekadašnji francuski ministar spoljnih poslova.

Kamij je dobila podršku i svog polubrata iz Kušnerovog drugog braka, Alkeksandra.

Svog silovanog brata blizanca, inače, u knjizi naziva "Viktorom", ne koristići njegovo pravo ime.

Oglasio se i Diamel.

- Imajući u vidu da sam predmet ličnih optužbi, i želeći da zaštitim instituciju u kojoj radim, povlačim se sa funkcije – izjavio je Olivije Diamel, koji je bio predsednik Nacionanalne fondacije za političke nauke.   

Afera datira s kraja osamdesetih godina, a francuski mediji prenose da je Bernar Kušner o svemu saznao tek pre desetak godina, da je bio u šoku, ljut, i da je čak hteo fizički da se obračuna s Diamelom, ali da je na savet svoje kćerke Kamij odustao, da afera ne bi izašla u javnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)