TAKER KARLSON: Oligarsi iz Silicijumske doline su moćniji od predsednika SAD i žele da to znate (VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2021. u 20:34

U ČETVRTAK smo vam rekli da dolazi do suzbijanja američkih građanskih sloboda i nije trebalo dugo da do toga dođe. To je bez presedana i imaće posledice, smatra voditelj Foks njuza Taker Karlson.

ТАКЕР КАРЛСОН: Олигарси из Силицијумске долине су моћнији од председника САД и желе да то знате (ВИДЕО)

Foto: Foks njuz printskrin

- Nekoliko dana nakon što je Donald Tramp pozvao na razbijanje monopola "Big Tech" kompanija radi očuvanja demokratije, oni su ga ućutkali. U petak uveče, Tviter je objavio da je aktuelnom predsedniku SAD zabranjen pristup platformi koja je njegovo primarno sredstvo javne komunikacije. Naravno, čekalo se da Demokratska stranka preuzme vlast. Oligarsi iz Silicijumske doline su moćniji od predsednika Sjedinjenih Država i žele da to znate - navodi voditelj.

Tramp se prebacio na društvenu platformu Parler, na kojoj nema cenzure, ali...

- Šta se dešava sad? Naravno, Silicijumska dolina pokušava da ugasi Parler. Gugl je, bez ikakvog upozorenja, izbacio Parler iz svoje „plej prodavnice“ - rekao je Taker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024