ČEKANJE KOJE UBIJA: Rođaci pilota aviona koji se danas srušio u DŽakarti ne gube nadu, još uvek veruju da ima preživelih

Novosti online

09. 01. 2021. u 21:20

PORODICE osoba koje su se nalazile u putničkom avionu avio-kompanije "Srividžaja Er" koji se, kako se pretpostavlja, srušio u more nakon poletanja iz indonežanske prestonice Džakarte, okupile su se na aerodromu na poziv indonežanskih vlasti, gde čekaju vesti o najmilijima.

ЧЕКАЊЕ КОЈЕ УБИЈА: Рођаци пилота авиона који се данас срушио у Џакарти не губе наду, још увек верују да има преживелих

Foto: Tanjug AP

Tim ronilaca upućen je na mesto gde se sumnja da je srušio avion, dok porodice čekaju prve informacije o najmilijima koji su se nalazi na letu.

Pretražuju krhotine u moru za koje se pretpostavlja da pripadaju nestalom avionu boing 737. Među delovima aviona koji su izvađeni iz vode do sada, nalaze se i delovi pocepane garderobe koji liče na muške farmerke.

U putničkom avionu nalazilo se 50 putnika i 12 članova posade. Među putnicima je bilo sedmoro dece, od toga tri bebe, piše "Si En En Indonezija".

Porodica pilota aviona "Srividžaja Er-a" kapetana Afvana i dalje se nada da ima preživelih.

- Nadamo se da ćemo uskoro čuti dobre vesti - rekao je Muhamed, nećak kapetana.

Prema njegovim rečima, ni porodici ni avio-kompaniji još nisu saopštene informacije o putnicima sa leta za Džakartu.

Jedan od meštana rekao je ranije da je od lokalnih ribara dobio prve informacije o tragediji.

- Ribari na dva čamca u okeanu su videli dva puta ekspoloziju dok je još padala kiša. Videli su mali avion i odlučili da se vrate kući u dva sata. Zatim su prijavili slučaj vatrogascima i zatražili da zajedno odu na mesto nesreće - objašnjava jedan od stranovnika.

Kako kaže, meštani su zatim zajedno sa vatrogascima pokušali da priđu mestu događaja i pronašli su brojne predmete, uključujući komade trupa aviona.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)