KOD NAS DEMONSTRANTI NE UPADAJU U ZGRADU VLADE: Lukašenko prokomentarisao proteste u SAD

Tanjug

11. 01. 2021. u 14:27

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da demonstranti u toj zemlji ne upadaju u vladine institucije i poručio da se demokratski procesi u toj zemlji odvijaju normalno, za razliku od zapadnih država.

КОД НАС ДЕМОНСТРАНТИ НЕ УПАДАЈУ У ЗГРАДУ ВЛАДЕ: Лукашенко прокоментарисао протесте у САД

Foto: Arhiva Novosti

Lukašenko je rekao da je to glavni razlog zašto određeni evropski političari nisu zadovoljni Belorusijom, prenosi ruski TAS S pozivajući se na belorusku agenciju BelTA .

- Kod nas demonstranti i druge osobe koje nisu zadovoljne ne upadaju u zgrade vlade i ''Kapitole'', naši demokratski procesi se odvijaju apsolutno normalno - rekaoje Lukašenko tokom sastanka sa predsednikom Međunarodne hokejaške federacije Reneom Fazelem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)