LEKCIJA ŠVARCENEGERU ZBOG NAPADA NA TRAMPA: Neozbiljan glumac, još neozbiljniji političar

Novosti online

12. 01. 2021. u 16:12

AMERIČKI politikolog Rafael Orduhanijan kritikovao je Arnolda Švarcenegera nakon njegovih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu.

ЛЕКЦИЈА ШВАРЦЕНЕГЕРУ ЗБОГ НАПАДА НА ТРАМПА: Неозбиљан глумац, још неозбиљнији политичар

Foto: EPA

Švarceneger je ranije rekao da će ,,Tramp ući u istoriju kao najgori američki predsednik jer je pokušao da izvede državni udar ubeđujući ljude u svoje laži".

Republikanac i bivši guverner Kalifornije podržao je izabranog predsednika demokrata Džoa Bajdena.

- Na kraju njegove izjave, samo želim da kažem„ Amin “. Ali, neka Švarceneger sam živi sa svojim demonima. Dugo ga nisam shvatao ozbiljno kao glumca, a još manje kao političara. Takvi likovi slučajno su ušli u politiku i nisu slučajno iz nje izašli - rekao je Orduhanijan za FAN.

Prema mišljenju američkog politikologa, umesto davanja političkih izjava, Arnold Švarceneger bi trebalo da se brine o svojoj porodici i da se bavi ličnim problemima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)