CNN PONOVO UDARA NA TRAMPA: U novu aferu navodno umešan i zet - DŽared Kušner!

Tanjug

13. 01. 2021. u 19:23

TRAMPOV zet Džared Kušner intervenisao je kada su drugi zvanicnici pokušali da obnove prisustvo predsednika Trampa na društvenim mrežama na sajtovima koji su često utočište ekstremista, kao što je sajt Gab, a nakon što mu je obrisan nalog na nekoliko glavnih platformi na društvenim mrežama.

ЦНН ПОНОВО УДАРА НА ТРАМПА: У нову аферу наводно умешан и зет - Џаред Кушнер!

FOTO: EPA

Prema rečima spoljnog savetnika i zvaničnika administracije, Kušner i zamenik šefa kabineta Den Šavino blokirali su napore određenih pomagača, uključujući šefa osoblja Džonija Mekintija da predsednika nađu na drugim platformama društvenih medija, preneo je CNN.

Ti zvanicnici su u početku pokušali da koriste druge naloge na Tviteru, pa i one koje vode zvanicnici kampanje, da bi davali komentare u Trampovo ime.

Bela kuća nije odmah odgovorila na zahtev CNN za komentar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NEMA NAGRADE ZA TERORIZAM: SAD stavile veto na prijem Palestine u Ujedinjene nacije