TRAMP JE PRETNJA NAŠOJ NACIJI, ON MORA DA ODE! Nensi Pelosi ne odustaje - "Bacio je senku na našu demokratiju"

Tanjug

13. 01. 2021. u 21:01

PREDSEDAVAJUĆA Predstavničkim domom Kongresa SAD, Nensi Pelosi, rekla je danas da je predsednika Donald Tramp "pretnja naciji koju svi volimo" i poručila da on mora da ode sa vlasti.

ТРАМП ЈЕ ПРЕТЊА НАШОЈ НАЦИЈИ, ОН МОРА ДА ОДЕ! Ненси Пелоси не одустаје - Бацио је сенку на нашу демократију

Foto: EPA

Pelosi je na početku debate o opozivu Trampa ocenila da on mora biti smenjen, jer predstavlja očiglednu pretnju po nacionalnu bezbednost.

- Znamo da je predsednik Donald Tramp podstakao ovu pobunu, ovu oružanu pobunu protiv naše jedine zemlje. On mora da ide, on je jasna i prisutna opasnost po naciju koju svi volimo - rekla je Pelosi povodom upada u zdanje Kongresa 6. januara kada je život izgubilo petoro ljudi.

Ona je dodala je da je predsednik Tramp "više puta lagao" o ishodu novembarskih predsedničkih izbora i tako bacio senku na demokratiju.

- A onda je nastupio taj vatreni dan koji smo svi doživeli. Predsednik mora da bude opozvan - rekla je Pelosijeva na početku debate o Trampovom opozivu nakon pobune i upada u zdanje Kongresa 6. januara.

Sve detalje Trampovog opoziva pratite u blogu uživo KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)