DO normalizacije rusko-američkih odnosa nije došlo za vreme dok je predsednik SAD bio Donald Tramp, a pri Džou Bajdenu postoji rizik od dalje degradacije situacije, izjavila je na brifingu portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

Komentari (3)

Nikola

16.01.2021. 13:01

Da zatvori Guantanamo?veli Marija Zaharova!a tko je ta Marija Zaharova,pa da njoj Ameri polazu racun?Bolji vic nisam cuo u skorije vrijeme!?Do normalizacije odnosa nece doci nikada,jer Rusija je sve samo ne demokratska drzava.Korumpirana do maksimuma,a obican narod Rusije lose zivi i tako je oduvijek bilo.Zato su svi i napustili tu zajednicu sa Rusijom odavno.Tako,da oni nemaju bas nikakva moralna prava drzat lekcije drugima.Bajdenu zelim sve najbolje i da sa dobrom vjerom u Gospodina vodi USA.I da,kakve veze ima Guantanamo sa Rusijom,pa da treba bit zatvoren?Da nije tuzna ova izjava Zaharove,bila bi smijesna!?

Gio

18.01.2021. 16:12

@Nikola - Uh druze ali si se nalupetao. Ne treba gvantanamo da ima veze sa rusijom da bi ti ili bilo ko drugi shvatio da je to potpuno nelegalan zatvor sa strasnim metodama, i 1000 zatvorenih bez ikakvih dokaza.. Ali vidim da si USA fazon i džaba je tako licemernim ljudima objasnjavati spoljno političke poteze amerike, takva odvratna politika se vidi iz aviona, ceo svet to vidi i zna. Čitava azija mrzi USA čak i ovi koji su im saveznici ih mrze kao japan npr. Jer mora nemaju drugog izbora kao i juzna koreja koja bi verovatno vec bila sravljena sa zemljom da im USA nije saveznik. I japan takodje bi stradao ako bi se umesao u rat juzne i severne koreje. Mrzi ih pa mozda i više čitav južno američki kontinent. O afričkom kontinentu i da ne pričamo. Navedi mi jednu zemlju koja voli ameriku? A da nije velika britanija.

Gio

18.01.2021. 16:23

@Nikola - Odakle si ti i ko si i kako mozes da voliš zemlju koja je, rasturila našu zemlju, bombardovala čitavu srbiju i pre toga po bosni, kasnije i na kosovu,. Naoruzavala i trenirala šiptare da ubijaju srbe i vade im organe, ubila previše civila za vreme bombardovanja 99te, uvela sankcike nekoliko puta srbiji. I još mnogo toga ništa pozitivno. I ti opet na njihovoj strani? Ne mogu da razumem.. Nisi ti srbin niti voliš ovu zemlju i ovaj narod.