MELANIJA PREKRŠILA TRADICIJU DUGU 70 GODINA: Pre odlaska iz bele kuće napravila ovaj potez!

Novosti online

19. 01. 2021. u 18:50

MELANIJA Tramp sa Donaldom sutra napušta Belu kuću a da nije ispoštovala dugogodišnju tradiciju i pozvala Džil Bajden u posetu.

МЕЛАНИЈА ПРЕКРШИЛА ТРАДИЦИЈУ ДУГУ 70 ГОДИНА: Пре одласка из беле куће направила овај потез!

Foto Tanjug/AP

Ova 70 godina duga tradicija, tokom koje prva dama na odlasku poziva novu prvu damu kako bi joj pokazala porodično krilo zgrade, omogućava dvema ženama da razgovaraju o životu u Beloj kući, i da prethodna pomogne svojoj naslednici da se smesti pre inauguracije. 

Melanija je svojevremeno bila u ovakvoj poseti kod Mišel Obame 2017. godine, a njih dve tom prilikom razgovarale su o odgajanju dece u Beloj kući.

Donald Tramp je takođe izjavio da neće prisustvovati Bajdenovoj inauguraciji, a to je prvi put u 150 godina da jedan bivši predsednik neće prisustvovati inauguraciji svog naslednika. 

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

PODRŽAVAO REVOLUCIJU, SVETIO BRATA: Evo ko je muškarac koji je pretio eksplozijom u iranskom konzulatu u Parizu