UČINIĆEMO NEŠTO: Oglasio se Tramp po prvi put posle inauguracije DŽoa Bajdena

Novosti online

23. 01. 2021. u 00:20

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp, dok započinje svoj novi život kao stanovnik Floride, u kratkom obraćanju nagovestio je da će se vratiti na političku scenu.

УЧИНИЋЕМО НЕШТО: Огласио се Трамп по први пут после инаугурације Џоа Бајдена

Foto: Depositphotos

- Učinićemo nešto, ali ne još - rekao je Tramp u kratkoj izjavi u njegovom restoranu.

To je prvi put da se Tramp javno oglasi otkako je Džo Bajden položio zakletvu i postao novi predsednik SAD.

U sredu ujutru, pre odlaska na Floridu, Tramp je dao slične komentare o tome da se „vratio u nekom obliku“.

- Reći ću vam da budućnost ove zemlje nikada nije bila bolja. Novoj administraciji želim veliku sreću i veliki uspeh. Mislim da će imati odličan uspeh. Oni imaju temelj da urade nešto zaista spektakularno - rekao je Tramp pristalicama nekoliko sati pre inauguracije predsednika Džoa Bajdena.

- Želim da znate da pokret koji smo započeli tek počinje. Nikada nije bilo ništa slično - rekao je Tramp u utorak i u unapred snimljenom video snimku objavljenom na mreži, piše The Epoch Times.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu