KAKO JE BERNI SANDERS UKRAO BAJDENOV ŠOU: Internetom kruži viralna fotografija američkog političara (FOTO)

Novosti online

23. 01. 2021. u 00:38

ZVANIČNA dukserica „Chairman Sanders Crewneck“, koja košta 45 dolara, sadrži viralnu fotografiju Bernija Sandersa koji na inauguraciji novog predsednika nosi jaknu parku, pletene rukavice bez prstiju i plavu hiruršku masku.

КАКО ЈЕ БЕРНИ САНДЕРС УКРАО БАЈДЕНОВ ШОУ: Интернетом кружи вирална фотографија америчког политичара (ФОТО)

Foto: EPA

Demokratski senator iz Vermonta Berni Sanders, koji uživa široku podršku mlađe populacije, ponovo je postao goruća tema na mrežama, ovog puta zbog svojih modnih izbora tokom inauguracije Džoa Bajdena i Kamale Haris.

Fotografija Sandersa kako sedi na tribinama Kapitol hila pre nego što je Bajden položio zakletvu pokrenula je lavinu reakcija.

​Fotografija demokratskog senatora kako sedi na sklopivoj stolici dok nosi pletene rukavice postala je toliko popularna da je ljudi upoređuju sa poznatim memom „tužni Kijanu“ - fotografijom kanadsko-američkog glumca Kijanu Rivsa kako sedi na klupi u parku i jede sendvič.

Senator iz Vermonta je kasnije objasnio svoju odeću rekavši da bi radije bio utopljen nego moderan.

- U Vermontu se oblačimo toplo – znamo ponešto o hladnoći i nismo toliko opterećeni modom. Želimo da se zagrejemo, a to sam danas i učinio - rekao je za „En-Bi-Si njuz“.

Izgleda da senator, koji sebe opisuje kao „demokratskog socijalistu“, kapitalizuje situaciju, jer zvanična veb-stranica njegove kampanje sada nudi uniseks duksericu ukrašenu viralnom fotografijom.

Ovo nije prvi put da je Sandersov predizborni tim pokušao da unovči robu koja ima potencijala na internetu; prodavnica i dalje nudi nalepnice „Feel the Bern” – sloganom koji je postao viralan tokom američke predsedničke izborne kampanje 2015-2016.

Tada je bilo moguće i ugrabiti donje rublje ukrašeno ovim sloganom.

(Sputnjik.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL SE OGLASIO NAKON NAPADA NA IRAN: Poslali jasnu poruku Teheranu - pojavio se novi snimak (VIDEO)