BEG OD SIGURNE SMRTI: Devojka skočila sa drugog sprata da utekne nasilniku, ali je on bio brži

Novosti online

08. 02. 2021. u 07:47

METJU MEKOLIF (32) iz Masačusetsa uhapšen je u sredu nakon što su komšije pozvale policiju pošto su čuli ženu kako vrišti na ulici. Ispostaviće se da je nesrećna žena iskoristila Mekolifov trenutak nepažnje i bacila se sa drugog sprata, kako bi pobegla od njega.

БЕГ ОД СИГУРНЕ СМРТИ: Девојка скочила са другог спрата да утекне насилнику, али је он био бржи

Foto: Quincy Police Department

- Komšije su rekle da je muškarac prišao ženi koja je vrištala, stavio joj ruku na usta i ponovo je uvukao u zgradu. Nakon toga pokazali su policiji vrata stana - ističe se u saopštenju.

Policajci su potom provalili vrata i u stanu su pronašli ženu bez svesti koja je jedva disala. Kako navode inspektori, ona je na vratu imala crvene tragove, najverovatnije od posledica gušenja. Žena je hitno prebačena u bolnicu.

Daljom istragom je ustanovljeno da je žena protiv svoje volje držana u stanu oko nedelju dana.

- Iz straha za svoju bezbednost i sa namerom da pobegne od svog otmičara, ona se bacila sa prozora stana na drugom spratu - saopštili su iz policije.

Ističu da je su komšije možda spasle život ženi, jer su ih odmah pozvali.

- Uradili su baš onako kako je trebalo. Kada su čuli vriske, odmah su nas pozvali, a potom su sa bezbedne lokacije posmatrali šta se dalje događa i o svemu nas obavestili kada smo stigli na lice mesta - naveli su inspektori.

Kako prenose mediji, otmici i zatočeništvu je prethodilo priznanje žene da je u drugom stanju. Ona je Mekaulifu, s kojim je bila u ljubavnoj vezi, rekla da nije sigurna u to da li želi da rodi. Nakon toga je, navodno, Mekaulif postao paranoičan i rekao joj je da ne sme da ga napusti, te da će se "rešiti bebe".

Nakon nedelju dana zatočeništva, žrtva je iskoristila odlazak u kupatilo da iskoči kroz prozor.

Protiv Metjua je podignuta optužnica koja ga tereti za više krivičnih dela, među kojima je pokušaj ubistva, fizički napad, pritisak na vanbračnog partnera i otmicu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!