BOSANAC U ŠVAJCARSKOJ NAPAO DVE ŽENE: Jednu divljački pretukao u stanu, a drugu na ulici?

Novosti online

08. 02. 2021. u 10:26

U REHERSVILU, u švajcarskom kantonu Soloturn, u petak uveče je uhapšen tridesetšestogodišnji Bosanac koji je prethodno povredio dve žene.

БОСАНАЦ У ШВАЈЦАРСКОЈ НАПАО ДВЕ ЖЕНЕ: Једну дивљачки претукао у стану, а другу на улици?

FOTO: Depositphotos

Prolaznici su malo posle 19 časova našli povređenu ženu na ulici, koja je, prema sopstvenim rečima, prethodno htela da pomogne drugoj ženi, koju je muškarac fizički napao.

Kako je saopštila policija kantona Soloturn, organizovana je potera, a na adresi osumnjičenog u Hauptstrase policija je, pored Bosanca, zatekla i drugu povređenu ženu. Komšije kažu da je osumnjičeni sa lisicama izveden iz stana, prenosi švajcarski „Blik“.

Istraživanje lista pokazuje da je reč o Bosancu Asmiru P. (pravo ime je poznato redakciji "Blika"), koji na društvenim mrežama objavljuje svoje fotografije sa automobilima, gitarama i pištoljem. Povređenim ženama je ukazana pomoć, nakon čega su sa teškim povedama prevezene u bolnicu, ali su van životne opasnosti, izvestila je policija.

Jedna komšinica je bila u kupatilu kad je u petak uveče čula buku.

– Samo što sam se istuširala. Bilo je oko sedam uveče. Otvorila sam vrata dnevne sobe i provirila napolje – rekla je ona.

Nepoznata žena je navodno vikala.

– Videla sam komšiju koji ju je čvrsto držao. Otimala se. Sve se odigravalo u hodniku, kod poštanskih sandučića.

Muškarac se drao na nepoznatu ženu.

– Nisam ništa razumela. Govorili su stranim jezikom – rekla je ona.

Posle toga je ušla u stan da se obuče, a zatim još jednom provirila napolje.

– Ta žena koju nisam poznavala opet je vikala. Onda je kroz grmlje istrčala na ulicu - kaže komšinica. Tu ženu su kasnije našli prolaznici, prenosi „Blik“.

Prema rečima komšinice, kasno u petak uveče došli su ljudi iz policije koji prikupljaju dokaze i obeležili tragove krvi na zemlji. Komšijina vrata su zapečaćena.

Komšinica Danijela Koh (51) kaže da su Asmir P. i njegova supruga često pravili roštilj u bašti i da su bili veoma ljubazni. – Uvek su se javljali.

Ona dodaje da je Bosanac gajio povrće i cveće. Njegova supruga navodno ima agenciju za spemanje kuća i u istoj ulici su iznajmili prostor gde su držali pribor za čišćenje. Čovek koji im je iznajmio prostor izjavio je za „Blik“ da Bosanac nije znao ni reč nemačkog i da je u tom prostoru stalno vladao nered.

Onda su prestali da plaćaju kiriju. – Duguju nam nekoliko hiljada franaka – rekao je on. Tužio ih je, ali se nisu pojavili na sudu.

U kakvom su odnosu dve povređene žene i Asmir P. nije poznato, prenosi „Blik“. Policija je pokrenula istragu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)