DRŽAVA TERORA HILARI KLINTON: Bivša državna sekretarka ima nove planove, evo čime se bavila tokom Trampovog mandata

Novosti online

24. 02. 2021. u 16:37

NEKADAŠNjA državna sekretarka SAD i poražena kandidatkinja Demokratske stranke za predsednika na izborima 2016. piše politički triler o "smrtonosnoj zaveri" skovanoj "kako bi se iskoristila" američka vlada.

ДРЖАВА ТЕРОРА ХИЛАРИ КЛИНТОН: Бивша државна секретарка има нове планове, ево чиме се бавила током Трамповог мандата

Foto AP

Knjiga bi, kako je najavljeno, trebalo da se pojavi pred čitaocima u oktobru.

Roman Hilari Klinton, koji bi trebalo da bude objavljen u oktobru, fokusira se na "novog državnog sekretara" koji se pridružuje "administraciji njenog rivala, predsednika inaugurisanog nakon četiri godine američkog vođstva koje se sklonilo sa svetske pozornice", navodi se u saopštenju.

Roman "Država terora", Hilari Klinton napisala je zajedno sa dugogodišnjom prijateljicom Luiz Peni, prenosi Independent.

- Pisanje trilera sa Luiz je ostvarenje sna - navela je Klintonova.

Klintonova je navela da je uživala u svakoj Luizinoj knjizi i likovima, kao i njenom prijateljstvu.

- Sada udružujemo iskustva kako bismo istražili složeni svet diplomatije i izdaje - rekla je Klintonova, prenosi Indenpendent.

Prema njenim rečima, u knjizi ništa nije kao što se na prvi pogled čini.

Roman dolazi nakon što je Klintonova prethodno objavila "Šta se dogodilo", još jedno političko delo o svom porazu od bivšeg predsednika Donalda Trampa na izborima 2016. godine.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU: Epicentar se osetio na dubini od deset kilometara