UKRALI PA ZAPALILI AUTOMOBIL? Policija uhapsila tri osobe u Nišu, među njima i maloletnik

J.Ć.

03. 03. 2021. u 16:32

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, intenzivnim operativnim radom, pronašli su i priveli tri osobe osumnjičene da su 13. februara u okolini Niša ukrale automobil „hjundai“ vlasništvo dvadesetosmogodišnjeg muškarca, a potom ga zapalili.

УКРАЛИ ПА ЗАПАЛИЛИ АУТОМОБИЛ? Полиција ухапсила три особе у Нишу, међу њима и малолетник

Foto: Depositphotos

Sumnja se da su dvadesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Niša, devetnaestogodišnjak iz okoline Aleksinca i sedamnaestogodišnjak iz okoline Niša obili automobil kojim su se odvezli do reke u naselju Donja Toponica i zapalili ga.

 Takođe se sumnjiče da su prethodno iz automobila ukrali akumulator, CD plejer i  zvučnike koje je policija kod njih pronašla i vratiće ih vlasniku.

Pripadnici policije pronašli su i katalizator koji su oni, kako se sumnja, prodali jednom muškarcu u Nišu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, protiv dvadesetsedmogodišnjeg i devetnaestogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Takođe, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, krivična prijava biće podneta i protiv sedamnaestogodišnjaka, osumnjičenog da je izvršio ista krivična dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!