PONOVO SE TRESLA GRČKA: Zemljotres jačine 4,4 Rihtera na području Elasone

Tanjug

04. 03. 2021. u 12:20

NOVI slabiji potres jačine 4,4 stepena po Rihteru potresao je danas područje Elasone u grčkoj oblasti Tesalija, prenosi ANA.

ПОНОВО СЕ ТРЕСЛА ГРЧКА: Земљотрес јачине 4,4 Рихтера на подручју Еласоне

Foto: Tanjug/AP

Agencija navodi da je novi potres zabeležen danas u 11.36 sati, sa epicentrom 13 km jugozapadno od Elasone i 245 km severozapadno od Atine.

Ovaj zemljotres je deo potresa magnitude 6,3 koji je juče pogodio centralni ceo Grčke, kada je povređeno 11 osoba i oštećeno na stotine zgrada.

Više manjih potresa se osetilo i sinoć, a najjači je bio magnitude 5,2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)