DOBRE VESTI ZA MEKSIKO: Od ovog vikenda počinje vakcinacija kineskim Sinovakom

Tanjug

05. 03. 2021. u 22:30 >> 22:40

MEKSIKO će početi da vakciniše građane kineskom vakcinom Sinovak protiv kovid-19 od ovog vikenda, izjavio je danas državni sekretar za spoljne poslove Marselo Ebrard.

ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА МЕКСИКО: Од овог викенда почиње вакцинација кинеским Синоваком

Foto: EPA

- Dobre vesti: dobili smo sertifikat analize vakcine Sinovak. Može se primenjivati od ovog vikenda u celoj zemlji - napisao je Ebrard na svom Tviter nalogu, preneo je Si-en-en.

Sinovak će biti četvrta vakcina koja će se koristiti u Meksiku, jer se u zemlji već koriste vakcine Fajzer-BioNTek, AstraZeneka i Sputnjik Ve.

Meksiko i dalje ima treću najveću smrtnost na svetu sa najmanje 188.866 preminulih od kovid-19 i 2.112.508 potvrđenih slučajeva prema podacima Univerziteta Džons Hopkins, iako je počeo da beleži pad u obe kategorije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo