NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

DVA PROVERENA RECEPTA ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Prvi sa krompirom i lukom - drugi sa šampinjonima i pirinčem

Novosti onlajn

09. 09. 2023. u 17:00

POSNE punjene paprike, ukusne su i tople i hladne, odlične kako sa zelenim tako i sa crvenim paprikama. Sastav punjenja možete obogatiti različitim začinima po vašoj želji.

ДВА ПРОВЕРЕНА РЕЦЕПТА ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Први са кромпиром и луком - други са шампињонима и пиринчем

Foto: Jutjub/Printskrin/Uvek Ukusno

Toliko su ukusne i zasitne da vam neće nedostajati meso.

Paprike sa krompirom i lukom

SASTOJCI:

  • Paprika (Kod mene je bila predhodno zamrznuta)
  • Krompir
  • Praziluk
  • Crni luk
  • Beli luk
  • Pirinač
  • Peršun
  • Šargarepa

Paprike se napune navedenim sastojcima, mere su proizvoljne i peku se pod folijom oko sat vremena a nakon toga uklonite foliju i pečete još nekih 15ak minuta da porumene. Ukoliko ste ljubitelj safta dodajte malo više vode ili soka od paradajza.

Foto: Jutjub/Printskrin/Uvek Ukusno

 

____________________________________________________________________________________

Paprike sa šampinjonima i pirinčem

SASTOJCI:

  • Crni luk
  • Beli luk
  • Šargarepa
  • Šapinjoni
  • Pirinač

Isti postupak kao i za prethodni recept. Dodajte i začine poput majčine dušice, slatke paprike i bosiljka za bogatiji ukus.

Foto: Jutjub/Printskrin/Bilja Biki

 
 

Prijatno!

(Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu